Tevékenység


Családi házak, társasházak, középületek építészeti és belsőépítészeti tervezésével, valamint azok kivitelezési előkészítésével foglalkozunk az ország egész területén, a munka nagyságától függően, rugalmas létszámmal. A tervezés során összeszokott szakági tervezői gárdával dolgozunk (statika, épületgépészet, elektromos-, épületszerkezet-, szigetelés tervezés, kert és úttervezés...).

Az építkezés teljes ideje alatt tervezői művezetéssel és műszaki tanácsadással segítjük a tervek pontos megvalósítását. Célunk olyan természetes anyagokból épülő házak tervezése, amelyek a mai világunkban harmóniájukkal, méltóságukkal a testi-lelki feltöltődést szolgálják. Házainkban elválaszthatatlan egységet képez a funkció – amely a tervezés alapja– és a Kárpát medence építészeti és kulturális hagyományain alapuló formavilág, amely a külsőben és a belsőben egységesen jelenik meg.

Épületeink hangulatát a természetes anyagok használata határozza meg, és alapvetően befolyásolja azok belsőépítészeti kialakítását is. Fontosnak tartjuk az épületeinket körülvevő kertek gondos, azokkal összhangban lévő kialakítását, megtervezését, hogy a külső és a belső harmonikus egységet képezzen.

Az építtetőkkel korrekt kapcsolat kialakítására törekszünk, és a társtervezőkkel együtt azon vagyunk, hogy az épületek kivitelezése átlátható és lehetőleg problémamentes legyen.

https://csokabalazs.blogstar.hu/./pages/csokabalazs/contents/blog/28875/pics/14694058809647131_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?