Tanácsadás


Építészirodánk célja, hogy az építés minden fázisában megrendelőink segítségére legyünk, kezdve a legelső lépésektől, az épület bebútorozásáig. Eddigi munkáink során sokszor kerültünk olyan helyzetbe, hogy megrendelőink által felsorolt helyiség igények, és a megvásárolt telek vagy az átalakítandó épület nem voltak összhangban, az adottságok nem tették lehetővé a tulajdonosok kívánságainak valóraváltását.
Sokféle problémával találkoztunk már: volt aki egy kicsi és egyszerű házat szeretett volna egy nagyon meredek telekre, ahová pince nélküli, földszintes házat gazdaságtalan lett volna építeni, volt ahol a tájolás nem volt megfelelő, volt akinél a megkívánt alapterület és a beépítési lehetőségek nem voltak összhangban, máshol a meglévő épület bővítésénél derült ki, hogy nincs összhangban az építési program és a ház állapota, szerkezeti lehetőségei.

Ezért irodánk szaktanácsokkal segíti a hozzá fordulókat:
-az építési telek kiválasztásában
-meglévő épület esetén vásárlás előtt, bővítéskor, átalakításkor
-műemléképületek felújítása előtt
-tetőterek beépítésében

Tanácsadásunk célja, hogy elkerülhetőek legyenek a túl későn, már csak jelentős anyagi áldozatokkal, vagy elképzeléseik jelentős módosításával kijavítható hibák. Ebben saját tapasztalatainkon kívül társtervezőink tudására is támaszkodunk, így szükség esetén statikai és gépészeti problémák megoldásában is segítségére lehetünk.
Számos régi tégla ill. vályogépület átalakítását, bővítését terveztük már meg, jelentős tapasztalatunk van leromlott állapotú épületek helyreállításában, felújításában (szigetelesi problémák, fafödémek állapota, tetőterek beépítési lehetőségei…)
Tapasztalataink szerint az esetek döntő többségében csak helyszíni bejárás után tudunk kielégítő választ adni a kérdésekre, ilyenkor a bejárás költségei az érdeklődőt terhelik, pontos összegük pedig minden esetben egyedi megegyezés kérdése.
Kérjük, keressenek minket bizalommal, hogy segítségükre lehessünk!

https://csokabalazs.blogstar.hu/./pages/csokabalazs/contents/blog/28866/pics/14694056154086440_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?