Vályogos konferencia október első hétvégéjén


Ez itt a reklám helye! Neves német, osztrák, olasz és svájci, valamint magyar előadók, akik a vályoggal való építés különböző területeivel foglalkoznak. Pénteken előadások, szombaton pedig ki is lehet próbálni egy workshopon az frissen tanultakat.

Az Ökohome konferencia időpontja: 2017. október 6-7.

Részlet a konferencia meghívójából:

Magyarországon eddig még soha nem látott előadók, kivitelezők egy helyen, hogy Ön első kézből értesüljön a legaktuálisabb ökoépítészeti trednekről, szabályozásokról, épületbiológiáról, egészséges otthonokról.

Szakmai előadások: 4 külföldi sztárelőadó (Olaszország, Svájc, Németország, Ausztria) - akik családi házaktól, ökofalvakig és történelmi erődök restaurálásától kezdve a legmodernebb irodaházakig terveztek és bonyolítottak le projekteket.

Kiállítás és vásár. Az egész napos szakmai konferencia mellett, a második napon gyakorlati wokrshopokat tekinthetünk meg: készíteni fogunk döngölt vályogfalat, ökoház makettet. A kiállítók színes és érdekes programokkal várják önöket. 

biopiac - vasárnap pedig mindenféle natúr- és bioterméket árusítók veszik birtokba a helyszínt. 

A szakmai előadásokra limitált férőhely elérhető biztosítsa helyét minél hamarabb: www.ökohome.hu

A fotók a közeli Legénden készültek. A nyaralóépület bővítését közel három éve terveztem, az elmúlt években a tulajdonos kitartóan szívta fel magába a vályogos tudást. Idén nyáron elkezdődött a vályogtéglák készítése, jövőre bízzunk benne, hogy meglesz a ház is!

Címkék: konferencia
https://csokabalazs.blogstar.hu/./pages/csokabalazs/contents/blog/43167/pics/lead_800x600.jpg
konferencia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?