"Csak egy garázs"


Ez a munka "csak egy garázsnak" indult, aztán bizonyíték lett belőle, hogy garázst is érdemes alaposan megterveztetni és szépen felépíteni.

Épülő házam tulajdonosának szomszédja hívott fel, hogy egy garázzsal szeretné bővíteni a frissen vásárolt családi házát. Kérdezte vállalok-e ilyen kicsi munkát? Kicsi munka nincs, csak rosszkedvűen megcsinált lehet!

Itt viszont rosszkedvről szó sem volt, amikor találkoztunk határozott elképzeléseket soroltak az építtetők. Kétállásos garázs, biciklitároló, hátul zárt kerti szerszámtároló és nyitott tűzifa tároló. Mindezt egy íves tornáccal a meglévő házhoz kötve, hogy esőben elázás nélkül be lehessen menni a babával a házba.

A garázs hangulata a meglévő ház hangulatát követi, erősíti. Fehér faszerkezetek, cserépfedés, halványsárga vakolat, fehér faburkolatok.

A tulajdonosok csak akkor jelentkeztek amikor kész lett az épület, viszont mindent megcsináltak ami rajta volt a terven. Boldogan és büszkén vették birtokba az új kis melléképületet, ahol sikerült elérni a kezdeti célkitűzést: a háznak ez a része is igényes legyen, elkerülve a szokásos "a garázsnak ez is jó lesz" hozzáállást!

https://csokabalazs.blogstar.hu/./pages/csokabalazs/contents/blog/28919/pics/lead_800x600.jpg
bővítés,melléképület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?